Et udvalg af vores
samarbejdspartnere og kunder

Plankegulve

Har du planer om at få lagt helt nyt plankegulv? Vi tilbyder montering af mange forskellige og flotte typer plankegulv. AMG Gulve ApS har stor erfaring med alle typer trægulv og vi hjælper gerne dig med at finde det helt rigtige gulv.

Vi hjælper dig hele vejen, fra rådgivning til montering i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Hvordan foregår lægning af plankegulv?

Først og fremmest er det vigtigt at forberede undergulvet korrekt. Dette kan involvere fjernelse af eksisterende gulvbelægning, såsom tæpper eller laminat, og sikring af, at undergulvet er i god stand.

Eventuelle ujævnheder eller skader skal repareres, og undergulvet skal være rent og tørt, før installationen kan begynde.

Når undergulvet er klar, kan selve lægningen begynde. Dette indebærer typisk at måle og markere området, lægge en fugtbarriere og eventuelt en lydisolering, og derefter begynde at lægge plankegulvet.

Plankerne skal tilpasses omkring kanter og hjørner, og det kan være nødvendigt at skære nogle planker for at opnå den ønskede pasform. Installationen kræver præcision og omhyggelighed for at sikre et jævnt og stabilt gulv.

Opnå en glat overflade med efterbehandling

Når gulvet er blevet lagt, kan der være behov for efterbehandling. Dette kan omfatte slibning og polering af gulvet, for at opnå en glat overflade samt påføring af et beskyttende lag, såsom lak eller olie.

Efterbehandlingen kan tage tid, da det ofte kræver, at hvert trin udføres korrekt og tørre ordentligt, inden næste trin påbegyndes.

Vi udfører processen fra start til slut, med stor ekspertise og mange års erfaring.

Plankegulv i høj kvalitet

Med et plankegulv fra Amg Gulve ApS, får du et gulv, der vil glæde dig langt ud i fremtiden. Vi bygger virksomheden på glade kunder og sætter en ære i vores arbejde. Det er din garanti for et lækkert gulv i høj kvalitet.

Vores plankegulve er nøje udvalgt for at sikre den højeste standard. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, der er holdbare og modstandsdygtige over for slid.

Uanset om du vælger massivt træ eller en finérkonstruktion, kan du være sikker på, at dit gulv vil tilføje elegance og stil til dit hjem.

Vores erfarne og dygtige håndværkere sikrer, at hvert enkelt gulv bliver installeret med omhu og præcision. Vi tager os tid til at forstå dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy gulvet efter dine præferencer.

Vi mestrer forskellige installationsteknikker og sørger altid for at levere et smukt og holdbart resultat.

Fordele ved plankegulv

En stor fordel ved plankegulv er træets tykkelse. Med denne tykkelse er gulvet mere robust og slidstærkt, hvilket vil sige at gulvet kan holde til flere afslibninger og i sidste ende har en længere levetid end f.eks. et parketgulv.

Med hensyn til rengøring er plankegulv ret enkelt. Det er sjældent at en støvsuger og en gulvmoppe ikke er nok til at holde gulvet rent.

Intervallet du skal vaske i kan dog ændre sig afhængig af om gulvet er lak- eller ludbehandlet. Et lakeret gulv er nemt at vaske og gøre rent, hvor et ludbehandlet gulv kræver en god omgang sæbe.

Har du andre spørgsmål angående plankegulve, er du velkommen til at kontakte os så du kan få afklaret dem.

Få et uforpligtende tilbud på plankegulve

Så er du interesseret i at få renoveret nuværende eller få lagt nyt plankegulv er vi firmaet for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 26 11 98, e-mail amggulveaps@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit plankegulv.

Vi glæder os til at høre fra dig i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

  • Pligtopfyldende

    Hos os er en aftale en aftale. Vi overholder enhver tidsfrist og budget.

  • Kompetencer

    Med en bred vifte af kompetencer, er vi sikker på, at vi kan realisere dit drømme trægulv.

  • Specialister

    Vi er specialister i trægulve, og vi garanterer altid at levere holdbare kvalitetsresultater.