Hårdttræ terrasser

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere og kunder

Hårdttræ terrasser

Går du og drømmer om en ny træterrasse? Vi laver alt indenfor eksklusive træterrasser med hårdttræs produkter. Giv dit hus et helt nyt eksklusivt udseende med en lækker hårdttræ terrasse.

AMG Gulve ApS hjælper dig med projektet fra start til slut, vi er med hele vejen. Vores erfaring med konstruktion af hårdttræ terrasser gør at vi også kan tilbyde rådgivning, skulle du have brug for det.

Vi tilbyder vores service i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Hvorfor en hårdttræ terrasse?

I modsætning til normale terrasser, giver terrasse i hårdttræ et eksklusivt udseende der skriger kvalitet. Hårdttræ har ofte et naturligt højere olie indhold, dette gør at træet er mere modstandsdygtigt over for svamp og råd. Med andre ord holder en hårdttræ terrasse længere end en normal terrasse løsning.

Udover dets holdbarhed og modstandsdygtighed har hårdttræ også den fordel, at det ældes smukt over tid. Det udvikler en naturlig patina og får en sølvgrå farvetone, der tilføjer karakter og charme til hårdttræ terrassen.

Hvis man ønsker at bevare træets oprindelige farve og udseende, kan det nemt vedligeholdes og behandles med træolie eller lak for at bevare sin naturlige skønhed.

Hårdttræ terrasser i høj kvalitet

Når du får bygget en træterrasse af os, er det ikke kun materialerne der er af høj kvalitet. Vores arbejde er altid udført i den højeste kvalitet. Vi bygger nemlig virksomheden på tilfredse kunder og sætter en ære i vores arbejde. Vi mener kun det bedste er godt nok til vores kunder. Af den grund laver vi kun hårdttræ terrasser.

Træterrasse i København og resten af Sjælland

Bor du på Sjælland og drømmer om en ny terrasse? Uanset om du ønsker en terrasse med hårdttræ, fyr træ eller andet materiale, så er vi sikker på, at vi er den rette partner for dig. Når du vælger en terrasse i hårdttræ, er du garanteret en langsigtet investering, som du kan have glæde af i mange år frem.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud på en terrasse

Kunne du tænke dig en ny terrasse lavet i hårdttræ? Har du brug for vores hjælp med konstruktionen af din flotte træterrasse? Du kan kontakte os på telefon 22 26 11 98, e-mail amggulveaps@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en hårdttræ terrasse.

Vi glæder os til at høre fra dig, og se hvad dine muligheder er i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

  • Pligtopfyldende

    Hos os er en aftale en aftale. Vi overholder enhver tidsfrist og budget.

  • Kompetencer

    Med en bred vifte af kompetencer, er vi sikker på, at vi kan realisere dit drømme trægulv.

  • Specialister

    Vi er specialister i trægulve, og vi garanterer altid at levere holdbare kvalitetsresultater.