Et udvalg af vores
samarbejdspartnere og kunder

Parketgulve

Leder du efter et flot og naturligt gulv der kan friske dit hjem op. Parketgulve er en meget populær løsning der bringer naturens skønhed ind i hjemmet. Hver træstav er anderledes og giver et unikt og komplimenterende udseende.

AMG Gulve ApS hjælper dig gerne med den populære løsning i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Hvilken type parketgulv?

Når du skal have lavet parketgulv bør du overveje hvilket udtryk du vil have. gulvet kan have mange forskellige mønstre i belægningen, hvert udtryk give rummet en unik stil.

Vi laver normale parketgulve hvor parketgulvets mønster er lige, men vi tilbyder også sildebensparket. Som navnet tyder på er sildebensparketgulve lagt i et mønster der kan sammenlignes med sildeben.

Fordele ved sildebensparket og andre parketgulve

Et af de mere bemærkelsesværdige fordele ved parketgulve er, at du undgår revner eller sprækker i gulvet pga. at træet finder sig til rette.

Parketgulv svinder ikke meget efter montering i modsætning til massive gulve så revner og sprækker undgås fuldstændigt. En anden fordel ved parketgulve er at de kommer i mange forskellige mønstre.

En velkendt løsning er lægning af sildebensparket som nævnt ovenfor. Sildebensparket giver dit gulv et uforglemmeligt og unikt udtryk der er tidsløst i stilen.

Lægning af sildebensparket og andre parketgulve på Sjælland

Vi montere sildebensparket og andre parketgulve i blandt andet København og resten af Sjælland. Så bor du på Sjælland, er du velkommen til at give os et kald. Vi sætter en ære i vores arbejde og udføre altid gulv løsninger til vores kunder af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter en dygtig gulvmontør der kan give dig et flot parketgulv i bl.a. sildebensparket mønster er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os via telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail amggulveaps@gmail.com eller via vores kontaktformular, med information om hvilket parketgulv du kunne tænke dig.

Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på dit nye gulv hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

  • Pligtopfyldende

    Hos os er en aftale en aftale. Vi overholder enhver tidsfrist og budget.

  • Kompetencer

    Med en bred vifte af kompetencer, er vi sikker på, at vi kan realisere dit drømme trægulv.

  • Specialister

    Vi er specialister i trægulve, og vi garanterer altid at levere holdbare kvalitetsresultater.