Har du planer om at få lagt helt nyt plankegulv? Vi tilbyder montering af mange forskellige og flotte typer plankegulv. AMG Gulve har stor erfaring med alle typer trægulv og vi hjælper gerne dig med at finde det helt rigtige gulv. Vi hjælper dig hele vejen, fra rådgivning til montering.

Plankegulv i København og resten af Sjælland

Bor du i København eller andre steder på Sjælland og tænker på at få lagt et flot plankegulv, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med plankegulve og har hjulpet mange kunder på Sjælland med renovering af plankegulve og montering af nyt gulv.

Plankegulv i høj kvalitet

Med et plankegulv fra AMG Gulve, får du et gulv, der vil glæde dig langt ud i fremtiden. Vi bygger virksomheden på glade kunder og sætter en ære i vores arbejde. Det er din garanti for et lækkert gulv i høj kvalitet.

Fordele ved plankegulv

En stor fordel ved plankegulv er træets tykkelse. Med denne tykkelse er gulvet mere robust og slidstærkt, hvilket vil sige at gulvet kan holde til flere afslibninger og i sidste ende har en længere levetid end f.eks. et parketgulv.

Med hensyn til rengøring er plankegulv ret enkelt. Det er sjældent at en støvsuger og en gulvmoppe ikke er nok til at holde gulvet rent. Intervallet du skal vaske i kan dog ændre sig afhængig af om gulvet er lak- eller ludbehandlet. Et lakeret gulv er nemt at vaske og gøre rent, hvor et ludbehandlet gulv kræver en god omgang sæbe.

Har du andre spørgsmål angående plankegulve er du velkommen til at kontakte os så du kan få afklaret dem.

Få et uforpligtende tilbud på plankegulve

Så er du interesseret i at få renoveret nuværende eller få lagt nyt plankegulv er vi firmaet for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 26 11 98, e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit plankegulv.

Vi glæder os til at høre fra dig.