Er du træt af at det første du oplever om morgenen i de kolde vinterperioder, når du står ud af sengen, er et koldt gulv? Går du og drømmer om et dejligt varmt gulv du kan nyde at gå på fra morgen til aften? Vi tilbyder professionel montering af gulvvarme. Har du brug for professionel hjælp, så har vi stor erfaring med både montering af trægulv og gulvvarme.

Forskellige typer gulvvarme

Gulvvarme er en simpel og nem måde at indføre lidt luksus i dit hus. Med varme i gulvet slipper du for at fryse fødderne i de lange vinterperioder. Der er flere forskellige typer gulvvarme med hver deres fordele og ulemper. Umiddelbart er der luftbåren gulvvarme, elektrisk gulvvarme og vandbåren gulvvarme. Vi tilbyder vandbåren gulvvarme.

Ved vandbåren gulvvarme ledes der varmt vand igennem rør af kobber, stål eller polyeten under gulvet. Varmen kan selvfølgelig justeres og kobles til bl.a. bjergvarme, solvarme eller pelletskaminer. På den måde kan du komme mere komfortabelt gennem den kolde vinter.

Fordele ved vandbåren gulvvarme

Vandbåren gulvvarme har flere fordele der gør det til den ideelle løsning til enhver der ønsker et mere komfortabelt og moderne hjem. Med gulvvarme kan man skille sig af med grimme radiatorer der står i vejen og fylder i rummet. Du vil derfor få flere muligheder med hensyn til indretning og møblering. Og med det vil dit hjem se helt anderledes ud.

Få et uforpligtende tilbud på vandbåren gulvvarme

Er du interesseret i vandbåren gulvvarme monteret af en professionel, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os via telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular, med detaljer om din opgave. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på vandbåren gulvvarme så hurtigt som muligt.