Leder du efter et flot og naturligt gulv der kan friske dit hjem op. Parketgulve er en meget populær løsning der bringer naturens skønhed ind i hjemmet. Hver træstav er anderledes og giver et unikt og komplimenterende udseende.

Vi hjælper dig gerne med den populære løsning i området Køge, København, Sjælland Lund og Nordsjælland.

Hvilken type parketgulv?

Når du skal have lavet parketgulv bør du overveje hvilket udtryk du vil have. gulvet kan have mange forskellige mønstre i belægningen, hvert udtryk give rummet en unik stil. Vi laver normale parketgulve hvor parketgulvets mønster er lige, men vi tilbyder også sildebensparket. Som navnet tyder på er sildebensparketgulve lagt i et mønster der kan sammenlignes med sildeben.

Fordele ved sildebensparket og andre parketgulve

Et af de mere bemærkelsesværdige fordele ved parketgulve er, at du undgår revner eller sprækker i gulvet pga. at træet finder sig til rette. Parketgulv svinder ikke meget efter montering i modsætning til massive gulve så revner og sprækker undgås fuldstændigt. En anden fordel ved parketgulve er at de kommer i mange forskellige mønstre. En velkendt løsning er sildebensparket som nævnt ovenfor. Sildebensparket giver dit gulv et uforglemmeligt og unikt udtryk der er tidsløst i stilen.

Sildebensparket og andre parketgulve på Sjælland

Vi montere sildebensparket og andre parketgulve i København og resten af Sjælland. Så bor du på Sjælland er du velkommen til at give os et kald. Vi sætter en ære i vores arbejde og udføre altid gulv løsninger til vores kunder af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter en dygtig gulvmontør der kan give dig et flot parketgulv i bl.a. sildebensparket mønster er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os via telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular, med information om hvilket parketgulv du kunne tænke dig. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på dit nye gulv.