Leder du efter et flot og naturligt gulv der kan friske dit hjem op. Parketgulve er en meget populær løsning der bringer naturens skønhed ind i hjemmet. Hver træstav er anderledes og giver et unikt og komplimenterende udseende.

AMG Gulve hjælper dig gerne med den populære løsning i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.

Kontakt os

Hvilken type parketgulv?

Når du skal have lavet parketgulv bør du overveje hvilket udtryk du vil have. gulvet kan have mange forskellige mønstre i belægningen, hvert udtryk give rummet en unik stil.

Vi laver normale parketgulve hvor parketgulvets mønster er lige, men vi tilbyder også sildebensparket. Som navnet tyder på er sildebensparketgulve lagt i et mønster der kan sammenlignes med sildeben.

Fordele ved sildebensparket og andre parketgulve

Et af de mere bemærkelsesværdige fordele ved parketgulve er, at du undgår revner eller sprækker i gulvet pga. at træet finder sig til rette.

Parketgulv svinder ikke meget efter montering i modsætning til massive gulve så revner og sprækker undgås fuldstændigt. En anden fordel ved parketgulve er at de kommer i mange forskellige mønstre.

En velkendt løsning er lægning af sildebensparket som nævnt ovenfor. Sildebensparket giver dit gulv et uforglemmeligt og unikt udtryk der er tidsløst i stilen.

Lægning af sildebensparket og andre parketgulve på Sjælland

Vi montere sildebensparket og andre parketgulve i blandt andet København og resten af Sjælland. Så bor du på Sjælland, er du velkommen til at give os et kald. Vi sætter en ære i vores arbejde og udføre altid gulv løsninger til vores kunder af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter en dygtig gulvmontør der kan give dig et flot parketgulv i bl.a. sildebensparket mønster er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os via telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular, med information om hvilket parketgulv du kunne tænke dig.

Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på dit nye gulv hurtigst muligt.