Massive gulve er den eksklusive løsning. Intet erstatter synet af et smukt gulv i ægte træ. Rigtige trægulve er levende produkter, og ikke to stykker træ er ens. Ægte trægulve bliver smukkere med årene og er en investering for livet.

Man kan vælge massive trægulve som er færdigbehandlede eller som man kan få færdigbehandlet med slibning, lak og olie efter eget ønske.

Dette sætter et mere individuelt præg på det færdige produkt.

Fordele ved massive trægulve

Når man har fået lavet nyt gulv er der intet mere angstprovokerende end potentielle skader, da der ikke er meget at gøre hvis gulvet er laminat. Men med et massivt trægulv har man altid muligheden for at give gulvet en afslibning. Slibningen vil fjerne det øverste lag af gulvet og efterlade et nyt lag uden skader. Af den grund har massive trægulve en meget længere levetid. Så med et gulv af massivt træ får du ikke kun et flot og eksklusivt udtryk, men også en praktisk løsning der vil gavne dig langt ud i fremtiden og muligvis resten af livet.

Æstetisk og praktisk træsort til dit massive trægulv

Gulvene i hjemmet er et af de vigtigste investeringer du kan lave for dit hjem. Gulvet diktere stilen og temperaturen i rummet. Derfor er det vigtigt at du vælger den helt rette træsort til det udtryk du vil have i dit hjem. Har du andet træ i hjemmet som bjælker, pæle eller andet bør du også overveje hvordan gulvet vil spille med dem. Et massivt trægulv vil altid være praktisk, men æstetikken er en anden udfordring. Det er derfor vigtigt at overveje nøje hvad der fungere og hvad der ikke fungere i dit hjem så du altid kan nyde gulvet.

Få et uforpligtende tilbud på massive trægulve

Så går du og drømmer om et lækkert massivt trægulv, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 22 26 11 98, skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på massive trægulve.