Laminatgulv er ikke bare pænt, men også utrolig slidstærkt, det betyder at gulvet er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal slibes eller larkeres. Desuden har gulvtypen en væsentlig bedre farve og lysægthed end med et almindeligt trægulv.

Med et laminatgulv får du et stærkt og robust gulv, med en meget modstandsdygtig overflade der er let at holde. Gulvet er derfor velegnet til rum med stort daglig slid, som køkken, gang og børneværelser.​

Hos AMG Gulve er vi specialister i lægning af laminatgulv til alle slags hjem og rum. 

Vi har siden 2014, leveret kvalitetsløsninger til tilfredse kunder i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland. 

Kontakt os

I hvilke rum kan jeg få lægning af laminatgulv

Det populære laminatgulv kan sagtens fungere i flere rum, hvis det ønskes. Det tidløse design, er perfekt til både den moderne og klassiske indretning. 

Specielt køkken, stue og eller soveværelse er populære rum, hvor laminatgulvet kan være med til at bringe nyt liv til din designmæssige indretning.

Lægning af laminatgulv er en økonomisk venlig løsning

Lægning af laminatgulv er en økonomisk venlig løsning. Det er nemt at vedligeholde og rengøre. De fleste laminatgulve er også vandafvisende, så du behøver ikke bekymre dig om spild på gulvet.

I forhold til et rigtigt træ eller klinkegulv, får du også en billigere løsning, uden at du behøves og gå på kompromis med en lavere kvalitet.

Ligeledes får du en fleksibel løsning, da vi tilbyder lægning af laminatgulv på gammelt trægulv eller andet materiale. 

Få et uforpligtende tilbud på lægning af laminatgulv

Hvis du er interesseret i et nyt gulv, vil vi med glæde udføre lægning af laminatgulv på gammelt trægulv eller andet materiale. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 26 11 98, skrive til os på e-mail amggulveaps@gmail.com eller via vores kontaktformular

Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig i området Køge, København, Præstø, Gentofte og Nordsjælland.