Gulvet er et af de vigtigste aspekter ved hele boligens udtryk. Boligens indretning og stil er ofte grundet i hvilket gulv lokalerne har. Leder du efter en professionel gulvlægger der kan hjælpe med montering af laminatgulv, parketgulv eller andet?

AMG Gulve har stor erfaring med gulvmontering af alle typer trægulv. Så går du og drømmer om et lækkert nyt trægulv, kan vi garantere et flot og solidt håndværk.

Gulvmontering i København og resten af Sjælland

Vi hjælper kunder med gulvmontering på hele Sjælland. Har du brug for vores dygtige gulvlæggere er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster gulvmontering?

Når du får monteret gulv, kan prisen variere meget afhængig af opgavens omfang og andre parametre. Når du skal have lavet gulv skal du bl.a. tage højde for følgende for at kunne få prisens fulde omfang:

  • Materialer - Selv hvis det kun er tale om trægulve, er der en del muligheder når det gælder mulighederne for materialer. Og materialerne kan svinge meget i pris.
  • Gulvtype - Hvilken gulvtype kunne du tænke dig til dit gulv? Skal det være laminat, planke eller noget helt tredje? Hver type gulv er ikke kun forskellig i udseende, men også pris.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for gulvmontering, eller rådgivning til den rigtige løsning, kan vi med vores ekspertise hjælpe dig på rette vej. Med mange års erfaring, er vi sikker på at vi kan tilbyde dig en løsning, der vil bringe glæde mange år frem.

Få et uforpligtende tilbud på gulvmontering

Så har du brug for en professionel gulvmontør til montering af dine gulve, er du velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular, med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på gulvmontering så hurtigt som muligt.