Gulvet er et af de vigtigste aspekter ved hele boligens udtryk. Boligens indretning og stil er ofte grundet i hvilket gulv lokalerne har. Leder du efter en professionel gulvlægger der kan hjælpe med montering af laminatgulv parketgulv eller andet? Vi har stor erfaring med gulvmontering af alle typer trægulv. Så går du og drømmer om et lækkert nyt trægulv, kan vi garantere et flot og solidt håndværk.

Gulvmontering i København og resten af Sjælland

Vi hjælper kunder med gulvmontering i hele det sydlige Sjælland. Har du brug for vores dygtige gulvlæggere er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster gulvmontering?

Når du får monteret gulv, kan prisen variere meget afhængig af opgavens omfang og andre parametre. Når du skal have lavet gulv skal du bl.a. tage højde for følgende for at kunne få prisens fulde omfang:

  • Materialer - Selv hvis det kun er tale om trægulve, er der en del muligheder når det gælder mulighederne for materialer. Og materialerne kan svinge meget i pris.
  • Gulvtype - Hvilken gulvtype kunne du tænke dig til dit gulv? Skal det være laminat, planke eller noget helt tredje? Hver type gulv er ikke kun forskellig i udseende, men også pris.
  • Geografi - Som gulvmontør skal vi selvfølgelig også have løn, den løn afhænger af hvor i landet arbejdet udføres. Som en tommelfingerregel stiger prisen ofte jo længere man går mod øst.
  • Omfang - Sidst men ikke mindst har opgavens omfang en enorm betydelse for prisen. Skal du have lavet gulv i et enkelt rum eller i hele huset vil prisen selvfølgelig ændre sig en del da opgaven vil tage meget længere tid og derfor koster mere.

Få et uforpligtende tilbud på gulvmontering

Så har du brug for en professionel gulvmontør til montering af dine gulve, er du velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på telefon 22 26 11 98. Du kan også skrive til os på e-mail info@amggulve.dk eller via vores kontaktformular, med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på gulvmontering så hurtigt som muligt.